Let's Grab the Offer!!!!

Tuesday, June 21, 2011

Bowling oh bowling....emmmm =D

Bowling ni leh dikire satu-satunya sukan yang aku main...bukan leh kire la...memang confirm satu-satunya...huhuuu...walaupun orang cakap main bowling tak bape nak dikire bersukan sangat...tapi ni la aktiviti aku ngan family aku....

first person yang start men bowling ni abah aku....pastu aku tengok cam syok je die main...aku pun cakap la kat die aku nak main bowling jugak...abah pun bagi la aku belajar ngan coach hamzah.....tapi masa ni aku da di kire agak tua la untuk start maen bowling...mase tu umur aku da 16 tahun...so..tak sempat la nak jadik state player....huhuuu...bila time da pandai maen...sibuk pulak g sambung study...dapat plak kat uitm dungun, terengganu...lagi la tak de chance....kat sane langsung tak de tempat bowling....lame-lame skill pun berkarat...akhirnya....bowling ni just jadi aktiviti aku ngan family dimasa lapang....tapi adik aku yang berdua tu dapat la jadik state player..kadang-kadang agak jeolous jugak la....tapi xpe la kan...xde rezeki aku...

after kitorang da maen bowling satu family tu....family pak cik aku pun join jugak...so sepupu-sepupu aku pun ade jugak la yang maen bowling skarang....so kalau pegi kat megalane tu...da macam satu family duk kat situ...tak de muke laen....heheee....skarang sejak-sejak duk rumah ni....aku sangat bersemangat nak training balik untuk polish skill yang da berkarat ni.....huhuuu...tambah-tambah pulak dapat tukar bola baru...lagi la bersemangat...hopefully dapat maen elok-elok balik cam dulu...chaiyokkkkkk...korang pown jom la join...=D

 me and my cousin Reiatsu Rda...muke sronok aku dapat bola bru....=D


bowling buddies..

Photobucket

2 comments:

Safiah Ibrahim said...

bestnya men boling~

..nEiL.. said...

safiah ajk la khalid amin g men...=D