Let's Grab the Offer!!!!

Sunday, June 19, 2011

Bukit Pelindung...jom!!!!

hari ni pagi-pagi lagi aku da pegi panjat bukit tao...sebenarnya yang anjurkan aktiviti ni...team bowling Pahang....tapi adik aku ade jugak join...sebab die salah sorang state player...dan family jugak dialu-alukan untuk ikut serta.....ape lagi...aku, mak and nina pun... sangat teruja la nak join.....huhuu...ngatkan dekat je jalannye...rupenya nak panjat sampai keluar kat Teluk Cempedak... tao tak Teluk Cempadak???? name glamour die TC....heee...tu kire pantai paling cantik and glamour la kat Kuantan ni.....tadi pagi-pagi pukul 7.30 kitorang kene berkumpul kat kaki bukit tu...dekat laluan depan SMK Tengku Ampuan Afzan....tapi kitorang lewat sikit...sorry ye...=D

mule-mule memang teruja...tapi baru suku jalan...mak cakap da tak larat....so kitorng bertiga sampai setengah jalan je kot....30 minit je...klo diikutkan kata Uncle Darus a.k.a team leader....satu setengah jam bru sampai....huhuu...tapi ok lah jugak....berpeluh sakan la kitorang......walaupun 30 minit je....ramai jugak orang-orang Kuantan ni suke panjat bukit tu......maybe jalan die senang kot...sebab da ade track...jalan tar je...=D

kitorang plan nak pegi lagi minggu depan dan minggu-minggu yang seterusnya....korang yang de sekitar kuantan....jom la join....seronokkk ooooo...=D

 my twin nina ngan mak...=D


sepanjang jalan ni ade kerusi camni...so kalau penat..boleh benti relax jap cam kitorang...=D


 sempat lagi bergambar =D


 tetap bergambar dimana jua...huhu


mak yang sangat seronok...berjaya panjat bukit...walaupun separuh jalan huhu...


ini aku...walaupun penat...kene maintain cun...ahakkk =D


4 comments:

Safiah Ibrahim said...

wah.. kurus ah kali ni..:)

..nEiL.. said...

hehee...insyaAllah..gmuk sgt da ni sy..heee=D

yanaSham said...

ade org ckp better joging dr naek bkt tu.coz leh wat peha jd besa...tak taula...





tp siyes pnt naek sampai ats.huuuuu

..nEiL.. said...

oo yeke...ngat makin kecik...hehe..xle r gitu...