Let's Grab the Offer!!!!

Monday, June 6, 2011

Noodle Station SACC Mall

wahhhh...bukan main lagikan title entry aku nie....ermmm...korg suke tak makan kat noodle station?????...aku ni boleh di kire suke jugak la...nak kate sgt suke tu...xde la...hehe...tapi de satu menu die aku suke.... Tomyam Seafood die....kuah die BESTTTTTTT!!!!!!!! tapi kan....last friday...agak kecewa la sket.....=( tak tao la knape... yang aku makan kt SACC Mall Shah Alam ni....sgt tidak memuaskan hati.....

entah kenape...rse kuah die manis semcm je...pastu semua bahan2 die cm kne curi jer....seblm ni aku slalu mkn kat East Coast Mall, Kuantan.....byk je bhn2 nye....yg kt sni....sume bnde stu je die letak.... fishball satu... cendwan satu....sume satu la....plik btl...tapi harge sme jer....da la agk mhl....huhu...utk studnt cam aku ni....RM7.90 untuk semangkuk tomyam tu agk mhl la kn....

so...korg pasni....hati2 yewkkk....klo nk g noodle station...klo leh jgn g yg kt SACC Mall tu tao...rugi.....=D

time ni before mkn...so tersenyum lebar lagi...hehe....ermmmm....that air nme die I LOVE YOU tao... and ade satu lg nme I MISS YOU...sweet kn....huhu... slame ni mkn kt noodle station...x pasan lak de air ni....thanks to Safiah sbb introduce it to me...=D nxt time nak try yang stu lg plak....=D

4 comments:

Cik Fia said...

I Miss You

I Love You

..nEiL.. said...

i miss you cik fia~ sobsobsobb ='(

zaida said...

kak ninie lg suke tomyam seafood kat secret recipe....meleleh ko....huhu

..nEiL.. said...

ooo...org x minat ngt yg scrt rcpe..heee =p