Let's Grab the Offer!!!!

Monday, July 11, 2011

Transformers: Dark of the moon


korang da tengok lum citer ni??? mesti ramai yang dah tengokkan...aku baru je dapat tengok semalam... memang best la citer die....semalam aku tengok kat ECM (East Coast Mall, Kuantan).... agak terkejut la jugak masa sampai kat sane semalam...selalunye ari ahad tak de la ramai sangat orang kat situ...semalam punya la penuh....sampai dah tak de parking....maybe sebab ramai orang pergi tengok movie kot...hehe... sales pun banyak....Poney la...cam2 la...tu pasal lah penuh kat situ gaknye......

cakap pasal transformers...memang dasyat la kot...aku da pegi bli tiket sehari awal...tu pun da penuh...dapat tempat duduk ketiga dari depan...hadap je la kan....huhu...klo yang bru nak bli tiket semalam mesti frust kan..dari minggu lepas lagi sold-out kat situ.....weekend la....weekdays maybe tak kut.....kat ECM tu ade yang 3D je...RM17.00....emm...tapi rasenye korang tengok yang biase pun ok kowt....3D die xde la nampak sangat...de cikit-cikit je...yang confirm 3D subtitle die je...hehe...yang lain stakat habuk2 yang berterbangan tu de la...pastu mase awl2 citer ade la 3D jugak...da tengah-tengah da kureng da....so klo korang lum tengok..bek tengok yang biase je la...jimat pun jimat...=D.... tengok 3D jadi pening pun ye....tapi puas aty la sbb citer die syok and panjang....kat 3 jam gak la...heroin baru die pun lagi cute...lagi padan kowt ngan heronye....gi la tengok ye...=D

ni trailernye... Transformers: Dark of the moon... =D

Photobucket

9 comments:

Safiah Ibrahim said...

dah tengok! best gile. :) duajam dlm hall.. hu

..nEiL.. said...

hehe...nice2...

sukasuki said...

saya tengok kat kompleks teruntum. tak ramai pon. 2nd day cite ni kuar. RM11. best!best!=)

..nEiL.. said...

wahhhh...murahnye rm11..yg 3d ke tu.. emm..x pnh g tgk muvie kt situ..hehe

Hafiza said...

Nk tgk gak tp budak2 x leh bwk coz PG13 ... sian kimi nk sgt tgk Transformer

Safiah Ibrahim said...

x ley bawak budak ke. hari tu bawak adik dajah satu.

..nEiL.. said...

along~ yeke..nt along bli la cd..hehe..xde la truk kowt..tp xtao la...

pia~ 4 thn kecik sgt kowt...hee

Hafiza said...

Nk bawak gak piyah, nani .. nnt kalo dia tanya .. awak nk jaga anak2 sy .. dh ler maid saya lari ... sapa nk tlg tgk anak2 sy!!!!! (>_<)

..nEiL.. said...

hehe...sbr along..nt crik maid bru ea...=D