Let's Grab the Offer!!!!

Saturday, September 10, 2011

2nd Sem...Haishhhh

Hari rase macam tak percaye jer...aku dah tercongok kat dalam umah ni....umah sewa kesayangan kat puncak alam ni....rase macam baru je balik cuti...walaupun sebenarnye dah lebih kurang 3 bulan dulu....so ni maknenye.. sem baru...dan perjuangan baru akan diteruskan.....hopefully everything okey la untuk aku and kawan-kawan yang lain..... semalam masa sampai kat puncak alam.....rase-rasenye tak banyak pun yang berubah....poyo je kan...macam la setahun tak datang sini....hehe...anyway....hopefully aku akan study ngan penuh bersemangat sem ni....dengar-dengar macam-macam cabaran menanti sem ni....hehehe...tapi yang penting...sem ni xde paper research....sambung sem depan je....oyeahhhhh....wish the best of luck to everyone....=D

Photobucket

2 comments:

ziraziz said...

slmt kembali mnjd student :P...

..nEiL.. said...

tq..kak ngah...=D