Let's Grab the Offer!!!!

Monday, October 17, 2011

Budak kene langgar kat China.. How heartless they are...

tadi aku ada tengok news ni kat berita tv3...tapi tak tengok tol-tol sangat sebab ngah wat keje len.... but then.. my cousin ade post kan pasal video tu kat fb tadi...so aku pown rase nak tengok la kan.... emmmmm....da tengok...memang dasyat orang kat China ni upenye...takde hati perasaan ke ape entah..='(..bukan manusia agak nye...terang-terang budak kecik tu terbaring kat jalan ngan darah-darah...bole pulak dorang ni lalu and buat tak tao je...die ngat budak tu anak kucing ke ape...terukkk betul....Alhamdullillah kat Malaysia ni kita masih ambil berat sesame lain..... hopefully tak ade la benda camtu jadi kat Malaysia ni...let us try to be concern okey....tapi jangan terlebih pulak...=D

 ini video nye...kalau nak tengok...boleh la tengok how heartless they are..